Поли Паскова отново изненадва


Поли Паскова е щастлива, че песните й са слушани както от българската публика, така също от дипломати и височайши особи. Певицата разкрива, че Председателят на Съвета на водачите на племената в Нигерия има нейния албум “Молитва за България”. Той получава диска като подарък от големия почитател на певицата, проф. Наско Гелимачев.

Фолклорната изпълнителка е голяма приятелка и на Н.Пр. г-жа Закия Ел Мидауи и неведнъж е присъствала на официални приеми в Посолството на Кралство Мароко в България.Творчеството на звездата на „Пайнер“ е познато и харесвано също и от дипломати от Алжир, Индонезия и Египет. Поли Паскова споделя, че за нея е истинска чест да бъде специален музикален гост на Празника на Алжир. Там тя е представила оригинална програма със специалното участие на формация “Гераци”.

Неотдавна певицата участва в още един международен форум, където пренесе българския дух с хубавия ни фолклор.

“В края на миналата година бях част от българската група, която представи нашата страна в столицата на Башкирия, Уфа. Изпях “Недей забравя”, песен с много силно послание. Присъстващите ме възнаградиха с много аплодисменти, които винаги зареждат с хубави емоции, за което сърдечно благодаря.”

Най-новият клип на Поли Паскова, който можете да откриете в канала в YouTube - Poly Paskova Official, е със заглавие “Млад юнак”.